Γαστρεντερολογία

Η Ferring Pharmaceuticals διαθέτει ένα σεβαστό όνομα στη διεθνή γαστρεντερολογική κοινότητα, όντας σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα.

Οι διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος είναι ευρέως διαδεδομένες. Στις δυτικές κοινωνίες τα προβλήματα αυτά είναι από τι συνηθέστερες περιπτώσεις όπου απαιτείται ιατρική φροντίδα. Ίσως αντιπροσωπεύουν έως και το 20% όλων των επισκέψεων στους οικογενειακούς γιατρούς.

Οι επεξεργασμένες τροφές, τα πρόσθετα τροφίμων, ο αγχώδης τρόπος ζωής, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα αποτελούν συνήθεις παράγοντες που συμβάλλουν σε πολλά γαστρεντερικά προβλήματα που απαντώνται στη Δύση, ενώ στις αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου οι λοιμώξεις και οι παρασιτώσεις μπορεί να θεωρηθούν η αιτία πολλών γαστρεντερικών διαταραχών.

Έχοντας ένα εξειδικευμένο ερευνητικό κλάδο, η Ferring καταβάλλει διαρκή προσπάθεια να βελτιώσει την θεραπευτική αγωγή των χρονίων και απειλητικών για τη ζωή γαστρεντερικών προβλημάτων. Το ερευνητικό μας πρόγραμμα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη πολλών αποτελεσματικών προϊόντων.

Προϊόντα όπως η μεσαλαζίνη βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από δυσάρεστες γαστρεντερολογικές παθήσεις όπως η Ελκώδης Κολίτιδα. Τους ίδιους ασθενείς αναμένεται να υποστηρίξει και η νεότερη προσθήκη η βουδεσονίδη σε μορφή βραδείας απελευθέρωσης η οποία υφίσταται τον έλεγχο των ρυθμιστικών Αρχών της ΕΕ προκειμένου να αδειοδοτηθεί. Το αγγειοσυσπαστικό φάρμακο τερλιπρεσσίνη που ενδείκνυται στην αιμορραγία των κιρσών του οισοφάγου (και σε ορισμένες αγορές στο ηπατονεφρικό σύνδρομο), αντιμετωπίζει άμεσα απειλητικές για τη ζωή ασθένειες. Το διπλής δράσης υπακτικό με την εμπορική ονομασία Picoprep βοηθά τους ασθενείς που χρειάζεται να υποβληθούν σε κολονοσκόπηση.