Γαστρεντερολογία

Η Ferring Pharmaceuticals διαθέτει ένα σεβαστό όνομα στη διεθνή γαστρεντερολογική κοινότητα, όντας σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα.

Οι διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος είναι ευρέως διαδεδομένες. Στις δυτικές κοινωνίες τα προβλήματα αυτά είναι από τι συνηθέστερες περιπτώσεις όπου απαιτείται ιατρική φροντίδα. Ίσως αντιπροσωπεύουν έως και το 20% όλων των επισκέψεων στους οικογενειακούς γιατρούς.

Οι επεξεργασμένες τροφές, τα πρόσθετα τροφίμων, ο αγχώδης τρόπος ζωής, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα αποτελούν συνήθεις παράγοντες που συμβάλλουν σε πολλά γαστρεντερικά προβλήματα που απαντώνται στη Δύση, ενώ στις αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου οι λοιμώξεις και οι παρασιτώσεις μπορεί να θεωρηθούν η αιτία πολλών γαστρεντερικών διαταραχών.

Έχοντας ένα εξειδικευμένο ερευνητικό κλάδο, η Ferring καταβάλλει διαρκή προσπάθεια να βελτιώσει την θεραπευτική αγωγή των χρονίων και απειλητικών για τη ζωή γαστρεντερικών προβλημάτων. Το ερευνητικό μας πρόγραμμα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη πολλών αποτελεσματικών προϊόντων.

Στην Ελλάδα, το χαρτοφυλάκιο της Ferring στην γαστρεντερολογία, περιλαμβάνει το Pentasa (μεσαλαζίνη 2 και 4g ανά φακελίσκο για την επαγωγή και την διατήρηση της ύφεσης στην ελκώδη κολίτιδα), το Cortiment (βουδεσονίδη MMX 9mg το μοναδικό συστηματικό κορτικοστεροειδές για την επαγωγή ύφεσης στην έξαρση της ελκώδους κολίτιδας) και το μικρού όγκου καθαρτικό του εντέρου Picoprep (συνδυασμός αλάτων με βάση το πικοθειικό νάτριο).